Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Fan sjaals bedrukken

Fan sjaals bedrukken

Voor een echte fan laat u sjaals bedrukken met het logo van uw club. Met zo’n sjaal kunnen zij de spelers aanmoedigen en hun liefde voor de club laten zien. De Breigigant is specialist op het gebied van fan sjaals en laat deze graag voor u bedrukken. Daarnaast kunt u ook mutsen en handschoenen door ons laten bedrukken.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Voor een echte fan sjaals bedrukken

Wij hebben verschillende sjaals in de aanbieding die u kunt verkopen aan de fans van uw club. Zo kunt u kiezen voor een blokstrepen sjaals met de kleuren van uw club. U kunt ook kiezen voor een business sjaal waar het logo op is gedrukt. Een echte fan kiest natuurlijk voor supporters sjaals die u heeft laten bedrukken met de naam van de club. U kunt ons een groot aantal sjaals laten bedrukken. Onze minimale afname is 15 stuks. Wacht niet langer en laat voor alle fans sjaals bedrukken.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Badges voor de fans

Vindt u het laten bedrukken van fan sjaals nog niet voldoende? Schaf dan ook badges aan van uw club. U kunt kiezen voor geweven, geborduurde of rubber badges. U kunt voor het laten bedrukken van de fan sjaals een offerte aanvragen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 020 – 7794529 of stuur een e-mail naar info@breigigant.com 

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.