Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Sjaal afmeting 180 x 17 cm

Sjaal met afmeting 180 x 17 cm

Met een sjaal met de afmeting 180 x 17 cm komt u lekker warm de winter door. Daarnaast kunt u dankzij de expertise van De Breigigant de sjaal met deze concrete afmeting laten bedrukken met uw eigen ontwerp. De kosten van dat ontwerp nemen wij volledig voor onze rekening. U betaalt bij ons dus geen instel- of aanmaakkosten!

 

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Een sjaal met afmeting 180 x 17 cm voor iedereen

Wanneer u in ons ruime assortiment aan sjaals duikt, merkt u meteen dat wij over sjaals voor iedereen beschikken. Of u nu de kleur van uw favoriete voetbalclub zoekt of een sjaal in de huisstijl van uw bedrijf, wij stellen nooit teleur. In de specifieke afmeting 180 x 17 cm beschikken wij onder meer over:

 

 

En nog veel meer. Het is wel belangrijk om te weten dat onze sjaals steeds vanaf 15 stuks besteld kunnen worden. Voor een grote oplage kunt u steeds een offerte opvragen, waarna wij u een duidelijk kostenoverzicht bezorgen.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Laat ons weten wat uw verwachtingen zijn

Voor een sjaal met de afmeting 180 x 17 cm op maat in grote oplage, klopt u met een gerust hart aan bij onze groothandel voor gebreide sjaals. Indien u nog vragen heeft over uw bestelproces of over onze diensten, belt u zonder twijfel naar het nummer 020-779 45 29.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant