Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

Disclaimer

Wij besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en actualiteit van onze internetsite. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.

De Breigigant is niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door – of inherent aan – het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van De Breigigant is het niet toegestaan de informatie die verstrekt wordt via deze site of via andere diensten van De Breigigant op enigerlei wijze te kopiëren dan wel te verspreiden.

De Breigigant respecteert de privacy van alle gebruikers van haar internetsite en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die de gebruiker  aan De Breigigant verschaft altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld. De Breigigant garandeert dat de verstrekte informatie niet aan derden ter beschikking wordt gesteld.

Afgebeelde productfoto’s zijn referenties van (sample) leveringen aan onze relaties. Daarbij zijn het beeldmerk en merknamen/handelsnamen eigendom van de betreffende bedrijven of instellingen. Imitatie, kopiëren van designs, merken en/of handelsnamen is strafbaar.

De Breigigant