Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Sjaal afmeting 120 x 17 cm

Sjaal met afmeting 120 x 17 cm

Wilt u een sjaal met de afmeting 120 x 17 cm online aankopen? Dan zit u bij De Breigigant op de juiste plaats. Onze sjaals met deze specifieke afmeting bestelt u vanaf 15 sjaals en worden doorgaans binnen de vijf à tien werkdagen bij u thuis geleverd, volledig kosteloos. Daarnaast is het mogelijk om de sjaal met afmeting 120 x 17 cm te personaliseren.

 

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Gepersonaliseerde sjaal met afmeting 120 x 17 cm

De sjaal met afmeting 120 x 17 cm kunt u als dikgebreidesjaal verkrijgen of wordt op een dunne manier geproduceerd. U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij realiseren deze. Het is namelijk ook mogelijk uw bedrijfslogo, het embleem van uw favoriete voetbalclub of een andere afbeelding op uw hoogkwalitatieve sjaals te laten borduren. Uw ontwerp is steeds kosteloos en wij schieten pas in actie wanneer wij uw goedkeuring ontvangen. Indien u de sjaal met afmeting 120 x 17 cm in grotere oplage dan 15 stuks wilt bestellen, kunt u overigens steeds een vrijblijvende offerte aanvragen.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Bestel uw gepersonaliseerde breiwerk vandaag nog

Uiteraard geven wij u graag een deskundig advies bij het ontwerp voor een carnavalsjaal. Kijk voor meer informatie over ons en onze sjaals verder op onze website. Heeft u vragen over geborduurde sjaals? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 020 – 7794529.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant