Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Distributeur voetbalsjaal

Distribiteur van voetbalsjaal

De Breigigant is dé specialist van custommade gebreide producten en levert u als uw distributeur tegen aantrekkelijke voorwaarden een op maat gemaakte voetbalsjaal. Wij leveren artikelen vanaf een oplage van vijftig stuks, maar een heel grote oplage van de voetbalsjaal is ook mogelijk. Bij de vervaardiging van onze producten maken wij gebruik van hoogwaardige breigaren en machines. Mede hierdoor weten wij altijd hoogstaande kwaliteit, snelle levertijden en scherpe prijzen te garanderen voor een voetbalshawl.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Distributeur van een voetbalsjaal:
laat u verrassen door onze creatieve
en vernieuwende ideeën

Wij gaan graag met u in gesprek om de ideale custom made voetbalsjaal samen te stellen, al dan niet in grote oplage, die u vervolgens naar eigen inzicht kunt doorverkopen aan uw klanten als zijnde distributeur. Laat u verrassen door onze creatieve en vernieuwende ideeën voor een voetbalshawl. U kunt bij ons voetbalsjaals in grote of kleinere oplage laten maken voor uiteenlopende doeleinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een voetbalshawl in de vorm van:

U merkt het al, kiezen voor ons als uw distributeur voor uw voetbalsjaal, al dan niet in grote oplage, dat is kiezen voor een voetbalshawl van hoogwaardige kwaliteit. Wij beschikken over een groot aanbod aan soorten voetbalsjaals die u eenvoudig bestelt!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Plaats vandaag nog uw bestelling

Als distributeur kunt u bij ons tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en groothandelsprijzen uw bestelling voor een grote of kleine oplage van een voetbalsjaal plaatsen. Laat u verrassen door ons ruime assortiment en uitgebreide vakkennis over de voetbalshawl. Wij zijn simpelweg de goedkoopste in de Benelux. Regelmatig profiteert u bij ons van aantrekkelijke aanbiedingen. Wanneer u vragen heeft over een voetbalsjaal in grote oplage of over het bedrukken van voetbalsjaals, beantwoorden wij deze graag. Neem contact met ons op voor meer informatie en bel naar 020 – 7794529.

Distributeur van een voetbalsjaal? De Breigigant is uw specialist!

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant