Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Sjaal afmeting 200 x 17 cm

Sjaal met afmeting 200 x 17 cm

Bij De Breigigant bestelt u snel en eenvoudig een sjaal met afmeting 200 x 17 cm, vanaf 15 stuks. Wij zijn al jaren de goedkoopste producent van de Benelux en leveren altijd uiterst snel in heel Europa. Ten slotte leveren wij altijd 100% kwaliteitsgarantie op al onze producten én hebben wij 24 uur een medewerker van de klantenservice beschikbaar voor dringende zaken.

 

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Uw sjaal met afmeting 200 x 17 cm met gratis ontwerp

Bij ons is het ontwerp voor op uw sjaal met bijvoorbeeld afmeting 200 x 17 cm steeds gratis. U geeft uw gewenste tekst of afbeelding aan ons door, en na de goedkeuring van het ontwerp gaan wij aan de slag. Onze sjaals zijn steeds beschikbaar vanaf 15 stuks, maar het is uiteraard ook mogelijk om een grotere oplage aan te vragen. Dan stellen wij met veel plezier een duidelijke offerte op, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Is een sjaal met de afmeting 200 x 17 cm toch iets te groot voor u? Geen zorgen! Wij bieden nog tal van andere groottes aan, zoals:

 

Sjaals met de afmeting 120 x 17 cm

Sjaals met de afmeting 180 x 17 cm

 

U vertelt ons wat uw wensen zijn, en wij realiseren deze!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Contacteer ons bij bezorgdheden

Heeft u nog vragen of bezorgdheden omtrent uw bestelproces of uw ontwerp? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen, wij stellen u graag gerust. U bereikt ons door te bellen naar het nummer 020-779 45 29 of door een e-mail te sturen naar info@breigigant.com.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant