Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Zelfgeproduceerde mutsen fabriek

Zelfgeproduceerde mutsen van onze fabriek

De beste zelfgeproduceerde mutsen en sjaals, die komen van onze fabriek. De Breigigant is al jaren een vaste speler als het aankomt op breiwerk. Doordat wij uw producten zelf produceren, kunnen wij een uitstekende klantenservice aanbieden. Zo betaalt u bij ons bijvoorbeeld geen instel-, of aanmaakkosten en nemen wij de leveringskosten van uw bestelling voor onze rekening.

 

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Ontdek alle zelfgeproduceerde mutsen en sjaals van onze fabriek

Door te kiezen voor de zelfgeproduceerde mutsen en sjaals van onze fabriek, weet u zeker dat u een uniek stuk in handen heeft. Bij onze breifabriek is het mogelijk om op maat gemaakte sjaals en mutsen vanaf 15 stuks te bestellen, al is een grotere oplage uiteraard ook perfect mogelijk. U levert uw ontwerp aan ons, dat overigens volledig gratis is, en wij gaan ermee aan de slag. Zo kunt u uw bedrijfslogo of andere afbeelding of tekst perfect door de medewerkers van onze fabriek op uw mutsen en sjaals laten zetten. Ook beschikken wij over verschillende standaardmodellen waaruit u kunt kiezen. Denkt u bijvoorbeeld aan:

 

Rib-beanies

Lines-beanies

Geweven sjaals

Carnavalssjaals

 

En ga zo maar verder. U kunt de zelfgeproduceerde sjaals en mutsen die u bij ons fabriek bestelde steeds verwachten binnen de vijf à tien dagen.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Kies voor onze dienstverlening

Bestel vandaag nog uw zelfgeproduceerde sjaals en mutsen bij onze fabriek en profiteer van onze uitstekende dienstverlening. Indien u nog vragen of opmerkingen voor ons heeft, contacteert u ons gerust door te bellen naar het nummer 020-779 45 29 of door ons contactformulier in te vullen.
[Gebreide beanie productie]

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant