Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Teamkleding bestellen

Teamkleding bestellen

Bij De Breigigant zit u goed als u teamkleding wilt bestellen die personaliseerbaar is. Als u bij ons aanklopt om teamkleding te laten maken, dan geniet u van 100% kwaliteitsgarantie op alle producten en krijgt u uw bestelling snel geleverd in heel Europa. Door bij ons teamkleding te bestellen voor uw spelers, ziet de tegenpartij meteen dat jullie een ijzersterke eenheid vormen. Laat ons snel weten wat wij voor u kunnen betekenen!

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Teamkleding bestellen bij een specialist

De juiste sportkleding is essentieel voor de professionele uitstraling van uw team. Wij weten als geen ander hoe wij uw ploeg kunnen doen stralen. U bent dus op de juiste pagina beland als u originele teamkleding wilt laten maken. Wij luisteren uitvoerig naar uw wensen en eisen en gaan daarna meteen aan de slag voor u. Al vanaf 15 stuks kunt u kwalitatief hoogwaardige teamkleding bestellen waarmee uw club eenheid en herkenning uitstraalt. Het is zelfs mogelijk om de teamkleding te laten maken met bijvoorbeeld uw clublogo en de namen van de spelers. Tevens zit u goed bij ons als u op zoek bent naar mini tenues voor kinderen.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Straal eenheid uit door teamkleding te laten maken

Wilt u gepersonaliseerde teamkleding laten maken door een specialist met kennis van zaken? Dan zit u goed bij De Breigigant. Wij zijn uw ideale partner en helpen u graag verder als u teamkleding wilt bestellen voor uw sportclub. Heeft u vragen en krijgt u graag meer informatie? Of wilt u meteen een offerte laten opstellen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 020 – 7794529. Wij helpen u graag verder en bieden uitstekende service op maat aan!

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant