Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Supporterssjaal ontwerpen

Supporterssjaal ontwerpen

Zou u graag uw eigen supporterssjaal ontwerpen? Bij De Breigigant krijgt u hier de kans voor. Wij produceren sjaals, mutsen, beanies en handschoenen en geven u ook de mogelijkheid om deze te laten bedrukken. Wij gebruiken bij de productie hoogwaardige machines en materialen en werken volgens de modernste methodes. U bent dus van kwaliteit verzekerd.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Supporterssjaal ontwerpen voor alle
fanatieke supporters van uw club

Tijdens een wedstrijd wilt u natuurlijk dat het gelijk te zien is wie uw supporters zijn. Dat kan als ze een supporterssjaal dragen. Zorg er dan ook voor dat u aantrekkelijke supporterssjaals kunt verkopen. De ideale supporterssjaal ontwerpt u in samenwerking met De Breigigant. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij zorgen dat uw supporterssjaal wordt gemaakt. U kunt kiezen voor standaard sjaals of voor een custom made exemplaar. Ook mag u zelf aangeven wat er op de sjaal moet worden gedrukt en waar op de sjaal dit mag komen. Op deze manier krijgt u de kans zelf een supporterssjaal te ontwerpen. Andere sjaals, zoals een carnavalssjaal, zijn ook verkrijgbaar bij ons.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Waarom moet u voor ons kiezen?

Er zijn genoeg redenen om uw supporterssjaal door ons te laten ontwerpen. Zo betaalt u bij ons geen instelkosten, aanmaakkosten en verzendkosten. Ook is het ontwerp gratis. Wij zijn zelfs de goedkoopste van de Benelux. Daarnaast leveren wij zeer snel en door heel Europa. U kunt voor meer informatie bellen naar 020 – 7794529 of stuur een e-mail naar info@breigigant.com. Het is ook mogelijk om gelijk een offerte aan te vragen. 

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.