Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Supporters sjaal fabrikant

Supporters sjaal fabrikant

Breigigant is uw supporters sjaal fabrikant. Wij zijn de grootste, goedkoopste leverancier van custom made gebreide producten binnen de Benelux. Wij leveren vanaf een oplage van 50 stuks. Profiteer van ons ruime aanbod en laat u verrassen door onze creatieve en vernieuwende ideeën. Plaats vandaag nog uw bestelling voor uw sjaals!

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Supporters sjaal fabrikant:
gegarandeerde kwaliteit

Breigigant is uw supporters sjaal fabrikant met oog voor kwaliteit. Wij maken enkel gebruik van de modernste productiemethodes voor onder meer zwaaisjaals. Zowel op gebied van materiaal als breigaren: alleen het beste is goed genoeg. Mede hierdoor kunnen wij te allen tijde een 100% kwaliteitsgarantie afgeven. De mogelijkheden op het gebied van supporterssjaals zijn eindeloos. Voorzien van de naam en het logo van uw club of uw favoriete speler. Het kan bij ons allemaal. Wij stellen graag een sample voor u samen zodat u alvast een beeld kunt krijgen van het eindresultaat. Na goedkeuring van de sample gaan wij over tot productie. Wij kunnen maximaal acht kleuren breien.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Vraag naar advies op maat

Wij hanteren een levertijd van een à twee weken vanaf het moment dat u de sample van uw supporters sjaal heeft goedgekeurd bij ons als fabrikant. Het produceren van samples doen wij kosteloos voor u! Als professionele supporters sjaal fabrikant denken wij graag met u mee en voorzien wij u indien gewenst van advies op maat als u voetbalsjaals wilt ontwerpen. Bel gerust met een van onze medewerkers voor meer informatie via 020 – 7794529 of vul ons contactformulier in.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant