Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Sjaal met eigen opdruk

Sjaal met eigen opdruk

De Breigigant is dé specialist voor een unieke custom made sjaal met eigen opdruk voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk het hele assortiment online en kies uw favoriete product uit. Deze kan geheel naar wens worden gemaakt zodat u met een uniek exemplaar de winter ingaat. Naast sjaals hebben wij ook handschoenen, mutsen en beanies in ons assortiment. Oftewel, voor ieder wat wils.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Sjaals met eigen opdruk

De Breigigant is de grootste, snelste en voordeligste producent in de Benelux voor al uw gebreide producten, zoals een sjaal met eigen opdruk. Een sjaal met eigen opdruk en/of een sjaal met logo, alles kan! Het productieproces voor een sjaal met eigen opdruk wordt gerealiseerd met de modernste methoden. Bij de productie van een sjaal met eigen opdruk wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige machines en breigaren. Wij geven daarom ook 100% kwaliteitsgarantie op een sjaal met eigen opdruk.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Contact

Onze medewerkers staan graag voor u klaar met deskundig advies. U kunt vrijblijvend een offerte op maat aanvragen op onze website. Aarzel dus niet en neem gerust contact met ons op per telefoon 020 – 7794529 of stuur een e-mail naar info@breigigant.com. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier. Wij nemen vervolgens direct contact met u op.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant