Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Sjaal laten maken

Sjaal bedrukken

Kies ervoor om iets unieks van uw sjaal te laten maken door deze te laten ontwerpen en bedrukken met uw eigen tekst, logo of andere opdruk. De Breigigant is uw partner in de productie van de meest uiteenlopende gebreide producten. Met een uitgebreid assortiment, een productieproces dat verloopt volgens de modernste technieken en een vakkundig team, weten wij al onze klanten steeds weer iets passends te bieden.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Een sjaal laten bedrukken met uw eigen opdruk is gemakkelijk

Uw eigen unieke sjaal laten maken en bedrukken met uw eigen tekst of logo is simpel. Maak hierbij uw keuze uit bijvoorbeeld de volgende sjaals:

Wanneer u een keuze heeft gemaakt over het type sjaal, kunt u uw gewenste ontwerpen aan ons doorgeven en vervolgens door onze specialisten laten maken. Een eigen opdruk kan bijvoorbeeld een logo zijn, maar een sjaal met een slogan of clubnaam is natuurlijk ook mogelijk. Veel fans van voetbalclubs weten ons daarom snel te vinden wanneer zij een unieke supporterssjaal willen laten maken!

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Een supporterssjaal laten maken

Wilt u een sjaal laten maken om uw support te tonen naar uw favoriete voetbalclub? Wij helpen u verder wanneer u een unieke supporterssjaal wilt laten maken, van ontwerp tot productie. Dit is ook wel de bekendste sjaal in ons assortiment die we regelmatig voor diverse klanten mogen ontwerpen. Het is mogelijk om de voor- en achterzijde van de sjaal van andere ontwerpen te voorzien, zodat u eigenlijk twee sjaals in één heeft! Het is een leuk idee om de voorzijde van de sjaal bijvoorbeeld te voorzien van het logo, en de achterzijde te laten bedrukken met een tekst die de club goed beschrijft. Hoe dan ook kiest u er het best voor om de supporterssjaal – of ander type sjaal – door onze professionals te laten maken voor het beste eindresultaat!

Bedrukte sjaals voor uw auto

Heeft u weleens bedrukte sjaals gezien die tegen het raam in een auto vastzitten? Er bestaat een grote kans dat de bestuurder deze sjaal heeft laten maken door ons team. Wij zijn namelijk dé specialist voor het bedrukken van een unieke sjaal. Een sjaal voor de auto is een uniek cadeau voor uw relaties of collega’s, bijvoorbeeld met de opdruk van uw eigen logo of originele tekst. Deze bedrukte sjaals worden altijd geleverd met twee zuignappen en lusjes, zodat deze gemakkelijk tegen het autoraam geplaatst kunnen worden.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Neem ons in de arm

Besluit vandaag nog om uw sjaal door De Breigigant met uw eigen tekst te laten bedrukken en neem contact met door te bellen naar 020 – 7794529. Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wilt u liever direct een offerte aanvragen om een idee te krijgen over de tarieven van uw gewenste bedrukte sjaals? Vul dan ons offerteformulier in.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.