Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Sjaal laten maken

Sjaal laten maken

Schakel De Breigigant in om voor u een sjaal te laten maken. Wij produceren gebreide, geweven en gesublimeerde sjaals, maar ook mutsen, beanies en handschoenen. Dit doen wij conform de modernste methoden. Daarbij worden de meest hoogwaardige machines en materialen gebruikt. Dit maakt het mogelijk u een 100% kwaliteitsgarantie te geven op al onze producten.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Een sjaal naar wens laten maken

U vindt bij ons verschillende soorten sjaals. Zo vindt u in ons assortiment onder andere gebreide supportersjaals, gesublimeerde sjaals, geweven sjaals, blokstrepen sjaals, auto sjaals en business sjaals. U hoeft bij ons niet verplicht een standaard sjaal te bestellen. U kunt namelijk ook een sjaal custom made laten maken door ons. U geeft dan al uw wensen door, bijvoorbeeld over de kleuren, afmetingen en het logo, de afbeelding of de tekst die erop mag worden gedrukt. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Als u ons een sjaal voor u wilt laten maken, kunt u altijd eerst vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt dan ook al aangeven hoeveel sjaals u bij ons wilt afnemen. Als u eerst nog meer informatie wilt, kunt u ook eerst telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via 020 – 7794529 of stuur een e-mail naar info@breigigant.com.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.