Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Muts met opdruk

Muts met opdruk

Een gebreide muts kunt u voordelig laten bedrukken met een opdruk naar keuze bij De Breigigant. Naast mutsen, vindt u in ons assortiment ook sjaals, handschoenen, beanies en meer gebreide producten die u kunt voorzien van een opdruk. Wilt u een afbeelding toevoegen of wilt u uw bedrijfslogo op een gebreide muts of ander product laten bedrukken? Het kan allemaal bij onze groothandel.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Een muts naar keuze
met een opdruk van hoge kwaliteit

Of het nu gaat om een opdruk van een logo of een bepaalde tekst; bij De Breigigant krijgt u een muts met opdruk van topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Op onze website ontdekt u een enorm assortiment aan kleuren, breigaren en designs zodat u precies de muts met opdruk kunt samenstellen die aan al uw wensen voldoet. Wij hebben verschillende soorten mutsen in ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor een uni colour of triple colour muts. Daarnaast hebben wij ook een extreme wintermuts die perfect is voor de winters waarin de temperatuur flink daalt. Deze muts ziet er aantrekkelijk uit en zorgt ook nog eens voor warmte. Als u zeer specifieke wensen heeft voor het laten bedrukken van een gebreide muts kunt u ook kiezen voor custom made. Zo kan alles precies op maat gemaakt worden en kunnen wij de bedrukte mutsen produceren die helemaal aansluiten op uw verwachtingen.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

De modernste methoden en hoogwaardige machines

Als u besluit dat u een gebreide muts wilt laten bedrukken, bijvoorbeeld als merchandise, staan wij graag voor u klaar. Wij produceren alle bedrukte mutsen en andere producten, zoals geweven sjaals en handschoenen, volgens de modernste methoden en maken daarvoor gebruik van hoogwaardige machines en materialen. Dit zorgt ervoor dat wij u 100% kwaliteit kunnen garanderen. Al deze mutsen kunnen worden voorzien van tekst, afbeeldingen of logo’s. Het ontwerpen is gratis en u betaalt geen instel- en aanmaakkosten. Bovendien verzenden wij alle bedrukte mutsen gratis door heel Europa. U dient minimaal slechts vijftien stuks af te nemen en dan sturen wij de mutsen gelijk naar u op. Mocht u wat hulp nodig hebben dan staan onze medewerkers met specialistische vakkennis voor u klaar. We voorzien u van adviezen en mogelijkheden voor het ontwerp van de gebreide muts die u wilt laten bedrukken.

Neem gerust contact met ons op

Als u advies wenst over onze bedrukte mutsen of als u vragen heeft, neemt u eenvoudig contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 020 – 7794529 of via het e-mailadres info@breigigant.com. Het is daarnaast mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.