Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Muts met logo

Muts met logo

Een muts met uw eigen logo kunt u online laten ontwerpen door de specialisten van De Breigigant. Wij begeleiden u bij de realisatie van uw ideale muts, bijvoorbeeld met reclame voor uw bedrijf of vereniging. Vertegenwoordig uw bedrijf door een muts het logo van uw bedrijf te dragen en maak hiermee direct reclame. Met een minimale afname van 15 stuks, kunt u ook met een kleiner bedrijf of voor een team al mutsen bestellen. Zo is iedereen in de winter voorzien van een origineel exemplaar. Een muts met eigen logo is de perfecte manier om reclame te maken voor uw bedrijf en daarnaast heerlijk warm te blijven. Als u uw logo uploadt op onze website, zorgen wij voor een gratis ontwerp van uw muts!

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Gemakkelijk een muts
met eigen logo ontwerpen

Voor mutsen met de opdruk van uw unieke logo helpen we u graag verder. U hoeft gewoon uw logo te uploaden en wij zorgen dat het mooi verwerkt wordt in uw muts. Uiteraard zijn er daarbij ook allerlei andere mogelijkheden die u kunt doorgeven. Zo zorgen we voor een uniek muts met eigen logo en kleuren, die volledig aansluit bij uw wensen. Wilt u blauwe mutsen die perfect bij uw logo passen? Of lijkt een gele muts u leuker? Geef het allemaal door aan ons en laat het ontwerpen van uw custommade muts aan ons over. We hebben verschillende maten, zodat iedere werknemer een muts met reclame kan dragen die perfect zit. Denkt u eraan om een muts als relatiegeschenk te geven. Ook dan zijn wij de perfecte partner om gratis het logo op de muts te breien of borduren.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Laat uw muts met eigen logo online ontwerpen

Een warme muts met uw eigen logo is een unieke manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Neem voor meer informatie over het ontwikkelen van een muts contact op met het team van onze breifabriek. U kunt ook altijd zelf al uw logo online gratis doorsturen, zodat wij meteen uw eigen muts kunnen ontwerpen. U bereikt ons door te bellen naar 020 – 7794529 of door het terugbelformulier onderaan deze pagina in te vullen.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant