Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Muts met logo

Een muts met eigen logo laten maken

Een muts met uw eigen logo laat u produceren door De Breigigant. Wij begeleiden u graag bij het ontwikkelen van uw ideale muts, bijvoorbeeld met reclame voor uw bedrijf of vereniging. Vertegenwoordig uw bedrijf door een muts met het logo van uw bedrijf te dragen en maak hiermee reclame voor uw bedrijf. Met een minimale afname van vijftien stuks, kunt u ook bij een kleiner bedrijf of voor één team al mutsen bestellen. Zo is iedereen in de winter voorzien van een origineel exemplaar. Een muts met eigen logo is de perfecte manier om reclame te maken voor uw bedrijf en daarnaast
heerlijk warm te blijven.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Gemakkelijk een muts
met eigen logo ontwerpen

Voor mutsen met uw logo bent u bij De Breigigant aan het juiste adres. Wij leveren gebreide en geweven producten met de mogelijkheid om deze te laten bedrukken. Ons assortiment bestaat uit sjaals, mutsen, beanies en handschoenen. Deze kunt u allen laten bedrukken met het logo van uw organisatie of sportclub. U profiteert van hoogstaande kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast zijn wij een betrouwbare en vakbekwame partner die het gehele ontwikkelingsproces van de muts met uw eigen logo als reclame uitstekend verzorgt. Wij hebben verschillende soorten mutsen in ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor het laten bedrukken van een uni colour muts of triple colour muts. Voor strenge winters hebben wij ook de extreme wintermuts. Deze muts is gemaakt van extra dikke breigaren en is daardoor extra warm.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Neem contact met ons op!

Een gebreide muts met uw eigen logo kan een leuke vorm van reclame zijn voor uw bedrijf. Neem voor meer informatie over het ontwikkelen van een muts contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 020 – 7794529 of door een e-mail te sturen naar info@breigigant.com.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.