Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Muts als relatiegeschenk

Muts als relatiegeschenk

Wilt u een muts als relatiegeschenk geven en wilt u deze laten bedrukken met uw eigen logo of een speciale tekst? Dit alles is mogelijk bij De Breigigant. Wij zijn de grootste, snelste en goedkoopste leverancier van gebreide producten in de Benelux. Bij ons kunt u een muts als relatiegeschenk laten maken met 100% kwaliteitsgarantie. Een muts bedrukken met uw logo erop, het is een prachtig idee voor uw volgende relatiegeschenk.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Een muts als het perfecte relatiegeschenk

Wanneer u een muts als relatiegeschenk wilt geven, wilt u natuurlijk dat dit een persoonlijk geschenk is. Iets wat uw klanten en andere relaties aan uw bedrijf doet denken. Wij weten onze klanten steeds weer te verassen met prachtige producten en vakkundige afwerking. Neem een kijkje in het ruime assortiment met gebreide mutsen en laat u verrassen door het grote aanbod. We helpen u graag met het verkrijgen van precies hetgeen wat u voor ogen had.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Neem contact met ons op voor een succesvolle samenwerking

Weet u precies wat u zoekt en heeft u al besloten welke muts uit ons assortiment het meest geschikt is als relatiegeschenk of ontvangt u graag input van onze deskundige medewerkers? Twijfelt u bijvoorbeeld hoe het logo op de muts verwerkt moet worden? Wij helpen graag met creatieve en vernieuwende ideeën. Neem voor deskundig advies daarom gerust contact met ons op door te e-mailen naar info@breigigant.com of te bellen naar 020 – 7794529 en wij beantwoorden al uw vragen zo snel en duidelijk mogelijk.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.