Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Muts als relatiegeschenk

Muts als relatiegeschenk

Een muts als relatiegeschenk is een heel origineel cadeau om te geven aan zakelijke relaties. Bij De Breigigant bedrukken we mutsen met logo’s erop, zodat u deze als bedankje kunt weggeven aan relaties van uw bedrijf. We maken de muts met een 100% kwaliteitsgarantie, wat inhoudt dat we pas beginnen met het productieproces als u akkoord gaat met de gratis sample.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Geef een muts cadeau als het perfecte relatiegeschenk

Als u een muts cadeau geeft als relatiegeschenk, kiest u hiermee voor een klassiek geschenk dat bedrijven vaak cadeau doen aan zakenpartners. Daarnaast wordt uw onderneming een stuk zichtbaarder bij het grotere publiek, als uw relatie de muts draagt. Laat de muts met uw logo bedrukken, zodat u op een leuke manier reclame kunt maken voor uw bedrijf. Onze gebreide mutsen werken we vakkundig af, zodat deze er lang mooi uit blijven zien.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Neem contact met ons op voor mutsen als zakelijk cadeau

Wilt u een muts uit ons mutsenassortiment cadeau geven als relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 7794529 of door het contactformulier in te vullen. We denken graag met u mee over het ontwerp van de muts en gaan hier vervolgens mee aan de slag.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.