Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Maat M mutsen

Maat M voor uw mutsen

Verkiest u maat M voor uw mutsen, of wilt u er juist een in maat XL bestellen? Een combinatie van maten van maat S tot en met maat XXL is ook perfect mogelijk bij De Breigigant. U kiest bovendien uit een ruim aanbod aan standaardmutsen, maar u kunt er ook perfect op maat laten maken.

 

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Maat M en zelfs maat XL: alle mutsen zijn mogelijk bij ons

Mutsen moeten natuurlijk comfortabel zitten en daarom is het belangrijk dat u de juiste maat kiest, of dat nu S, M, XL of XXL is. U bestelt onze mutsen steeds vanaf 15 stuks, al is het ook mogelijk om een offerte voor een grotere oplage aan te vragen. De mutsen en beanies die u bij ons aankoopt, kunt u overigens ook perfect laten bedrukken. U levert ons uw ontwerp aan, zoals uw bedrijfslogo of embleem van uw favoriete sportploeg, en na goedkeuring van ons voorstel, gaan wij voor u aan de slag. De medewerkers van onze fabriek voor zelfgeproduceerde mutsen ontzorgen u met andere woorden in werkelijk alles.

Onze verschillende soorten mutsen

Bij De Breigigant vindt u verschillende soorten mutsen in maat S, M, XL, XXL. Ook de standaardafmeting 20 x 20 cm is perfect mogelijk bij ons. Daarnaast beschikken wij over diverse kleuren mutsen:

 

Rode mutsen

Gele mutsen

Blauwe mutsen

 

Heeft u niet meteen gevonden wat u zocht of wilt u een grote oplage aan mutsen op maat aanvragen? Dan staan de medewerkers van onze breifabriek steeds voor u klaar, zodat u de juiste keuze maakt.

 

Waarom voor ons kiezen voor uw mutsen?

De Breigigant garandeert steeds de beste klantenservice. Zo staan wij voor prangende vragen 24 uur voor u klaar en verzekeren wij altijd 100% productkwaliteit. Verder hoeft u geen instel-, aanmaak-, of verzendkosten te betalen. Wij rekenen u dus enkel en alleen het uiteindelijke product aan. Ten slotte geniet u altijd van een snelle levering van uw mutsen en sjaals.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Kies voor kwaliteit en bestel onze mutsen

Kiezen voor onze mutsen in de maat S, M, XL, XXL of andere maat, is ongetwijfeld kiezen voor kwaliteit. Heeft u vragen over het bestellen van uw mutsen, of heeft u meer informatie nodig over onze diensten en producten? Bel dan gerust naar het nummer 020-779 45 29.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant