Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Kwalitatieve sjaals bestellen

Kwalitatieve sjaals bestellen

Bent u op zoek naar een manier om kwalitatieve én mooie sjaals te bestellen bij een specialist? Dan stopt uw zoektocht vandaag bij De Breigigant. Al jaren zijn wij een vaste speler op de breimarkt en realiseren wij op maat gemaakt breiwerk voor supporters, verenigingen en veel meer.

 

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Kwalitatieve sjaals op maat bestellen

Kwalitatieve en mooie sjaals bestellen is perfect als bijvoorbeeld een relatiegeschenk. U laat de sjaals bedrukken met uw logo of ander ontwerp, dat overigens volledig gratis is, en laat ze leveren bij uw relatiepartner. Zo simpel kan het zijn! Wij beschikken over 120 verschillende kleuren sjaals en verschillende afmetingen, zo kunt u vast en zeker de perfecte mooie en kwalitatieve sjaals bestellen bij ons. Wij beschikken onder meer over sjaals met de afmeting 200 x 17 cm. De kwalitatieve en mooie sjaals die u bij ons kunt bestellen, worden steeds aan een hoge snelheid geleverd in heel Europa en binnen de Benelux hoeft u geen verzendkosten te betalen. Daarnaast nemen wij de aanmaak- en instelkosten ook voor onze rekening. U merkt het al, kiezen voor onze breifabriek, is kiezen voor een excellente service!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Bestel uw kwalitatieve sjaal vandaag nog

Denkt u eraan kwalitatieve én mooie sjaals te bestellen? Dan doet u dat het beste bij De Breigigant. U rekent op een 24/7 klantenservice voor belangrijke vragen. U contacteert ons via het contactformulier of u belt naar het nummer 020-779 45 29. Wij hopen u snel tot ons klantenbestand te mogen rekenen en een samenwerking aan te gaan!

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant