Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Kussens laten maken

Kussens laten maken

Wilt u kussens geheel naar wens laten maken, bijvoorbeeld met een unieke tekst of logo? Dan helpen we u bij De Breigigant graag verder. Wij zijn dé breispecialist van de Benelux en personaliseren items van sjaals tot handdoeken en van sokken tot kussens. U bestelt uw favoriete producten al vanaf vijftien stuks!

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Uw kussens laten maken door onze professionals

Bent u lid van een vereniging, zoals een carnavals- of sportvereniging en wilt u alle leden verrassen met een leuk cadeau dat jullie enthousiasme vertegenwoordigt? Of heeft u met vrienden, collega’s of familie overlegd dat u allemaal een uniek kussen wilt laten maken met een grappige tekst? Waar u de kussens ook voor wilt laten maken, wij helpen u van begin tot eind verder. Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij het ontwerp en de vele mogelijkheden. Wij zetten uitmuntende service en uw tevredenheid namelijk altijd voorop. Wilt u een leuk pakket voor thuis samenstellen met uw persoonlijke touch? Laat dan ook badjassen bedrukken!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Profiteer van de beste service

De specialisten van onze breifabriek staan direct voor u klaar wanneer u ervoor kiest om kussens te laten maken. Neem contact met ons op door te bellen naar 020 – 7794529 en profiteer van alle voordelen die ons bedrijf u te bieden heeft.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant