Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Kersttruien met logo

Kersttruien met logo

Wilt u kersttruien met uw logo laten bedrukken? Dan schakelt u het best De Breigigant in! Onze professionals staan u bij van ontwerp tot levering en dat allemaal in een kort tijdsbestek. De gepersonaliseerde gebreide kersttruien die we u aanbieden, zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn al te bestellen vanaf vijftien stuks.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

gebreide shawls

Wij maken kersttruien met uw unieke logo

Kies ervoor om kersttruien volledig naar wens te laten maken. Zo kunt u er bij ons voor kiezen om de kersttruien met uw unieke logo te laten bedrukken. Wij bieden u assistentie van begin tot eind en helpen u dan ook graag bij het ontwerp van de kersttrui. Bij ons profiteert u altijd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en snelle levertijden. Wilt u de kersttruien met logo verwerken in kerstpakketten? Kies er dan ook voor om handschoenen met uw logo te laten maken, zodat iedere ontvanger van het pakket lekker warm naar buiten gaat in de wintermaanden.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Geef een prachtig geschenk

Bij De Breigigant heeft u ruime keuze uit originele geschenken. Heeft u interesse in onze items? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan via ons online offerteformulier. Onze specialisten reageren hier snel op, zodat u snel duidelijkheid krijgt in onze tarieven. Indien u nog vragen heeft, belt u naar 020 – 7794529.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.