Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Handschoenen met logo

Handschoenen met logo

Bij De Breigigant is het mogelijk unieke handschoenen met logo te laten ontwerpen en produceren van de beste kwaliteit tegen lage prijzen. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over technieken die u zullen verrassen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraagt u dan vandaag een offerte op maat aan en wij gaan voor u aan de slag!

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Warme handschoenen met logo
van topkwaliteit tegen zachte prijzen

Bij De Breigigant kunt u uitstekend terecht voor het laten ontwerpen en produceren van custom made gebreide handschoenen met logo. Bovendien bent u gegarandeerd van snelle levering, topkwaliteit en een zeer lage prijs voor handschoenen met logo. U kunt uw handschoenen met logo zelf (laten) ontwerpen waarbij u de keuze krijgt uit een ruim assortiment van kleuren, designs en breigaren. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend adviseren en beantwoorden we graag al uw vragen om uiteindelijk te komen tot prachtige en warme handschoenen met logo. De levertijd van handschoenen met logo bedraagt één a twee weken na ontvangst van de schriftelijke goedkeuring van het design of de sample. Het produceren van designs en samples voor handschoenen met logo en het bedrukken ervan is bij De Breigigant altijd gratis! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor handschoenen met logo.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op met De Breigigant voor meer informatie over handschoenen met logo. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 7794529. Het is ook mogelijk om te e-mailen naar info@breigigant.com. Uiteraard kunt u altijd gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen vervolgens direct contact met u op.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.