Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Handschoenen met logo

Handschoenen met logo

Als u handschoenen met logo wilt laten ontwerpen, dan zit u goed bij De Breigigant. In de winter is het altijd fijn om handschoenen bij de hand te hebben. Daarom is het mogelijk om bij ons unieke handschoenen met logo te laten ontwerpen. Wij produceren goederen van de beste kwaliteit en dit tegen lage prijzen. Vraag vandaag nog een offerte op maat aan en wij gaan voor u aan de slag!

Benieuwd? Vraag een offerte op!

handschoenen met logo

Warme handschoenen met uw eigen logo

Bij De Breigigant is het mogelijk om handschoenen met uw eigen logo te laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld gebreide handschoenen en andere gebreide artikelen, zoals sjaals en mutsen. U kunt uw handschoenen zelf (laten) ontwerpen, waarbij u de keuze krijgt uit een ruim assortiment van kleuren, designs en breigaren. Wij zorgen er graag voor dat uw logo meteen zichtbaar is op uw handschoenen. Zo kunt u overal waar u gaat naamsbekendheid creĆ«ren. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat u uitstekend te adviseren, om uiteindelijk te komen tot prachtige en warme handschoenen. Het bedrukken van uw handschoenen is bij De Breigigant altijd gratis! InformeerĀ vrijblijvend naar de mogelijkheden voor handschoenen met logo.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie over handschoenen met logo. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 7794529. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@breigigant.com of om het contactformulier in te vullen. Wij helpen u dan graag verder, zodat u met warme handen de winter tegemoet gaat!

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.