Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Groothandel sjaals

Dé groothandel voor sjaals

Onze groothandel op het gebied van sjaals, mutsen en handschoenen verrast u keer op keer weer met de mooiste en leukste ontwerpen. Heeft u al iets in gedachten en maakt u gebruik van een van onze standaardontwerpen? Of laat u zich graag geheel verrassen door het team van De Breigigant? Bij onze groothandel voor sjaals en andere gebreide producten slaagt u gegarandeerd.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Wij zijn de aangewezen groothandel voor sjaals en mutsen

In de webshop van onze groothandel bieden we u een ruim assortiment aan sjaals en mutsen aan, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden. Indien u een ontwerp aan ons door wilt geven, laat u dat gewoon aan ons weten zodat we snel aan de slag kunnen. Natuurlijk staan we u ook bij met gedegen advies. Ons creatieve team ontwerpt graag uw sjaal, als u zelf de inspiratie niet vindt. We hebben allerlei sjaals en mutsen. Verkiest u een geweven sjaal? Of wil u een muts laten breien? Wat dacht u ervan om een muts met logo te laten ontwerpen? In onze groothandel voor sjaals en mutsen kan het allemaal.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Vraag advies aan onze medewerkers

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan, zodat u direct weet of uw budget toereikend is. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 020 – 7794529 of vul het contactformulier in. Onze specialisten geven u alle benodigde informatie, zodat u met veel vertrouwen een bestelling plaatst bij onze groothandel voor sjaals en mutsen.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant