Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Groothandel gebreide sjaals

Groothandel in gebreide sjaals

Wij zijn uw gespecialiseerde groothandel in gebreide sjaals en meer. De Breigigant is al jaren een vaste leverancier van uw op maat gemaakt sjaal en biedt enkel de beste breiproducten aan. Wij leveren gebreide sjaals vanaf 15 stuks, al is een grotere oplage natuurlijk ook mogelijk, indien u dat wenst.

 

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Uw gespecialiseerde groothandel in gebreide sjaals

Doordat wij als groothandel zelf instaan voor de productie van uw gebreide sjaals, kunnen wij een groot assortiment aanbieden. Zo beschikken wij als leverancier van uw sjaal over verschillende afmetingen:

 

 

Ook de manier waarop wij als groothandel gebreide sjaals maken, verschilt van type tot type. Zo bieden wij fijngebreidesjaals aan en sjaals die dikker ingebreid zijn. Indien u ervoor kiest een beroep te doen op ons als de leverancier van uw op maat gemaakte sjaal, kunt u uw bestelling zo’n vijf à tien dagen later bij u thuis verwachten. Zo verzekeren wij niet alleen een 100% kwaliteitsgarantie, maar ook een snelle levering doorheen heel Europa.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Vraag een offerte aan voor uw gebreide sjaals

Vraag vandaag nog uw offerte aan bij ons groothandel voor gebreide sjaals. Wij stellen graag een duidelijk kostenoverzicht voor u op, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Heeft u vragen voor ons als uw leverancier van een custommade sjaal? Contacteer ons dan gerust via ons contactformulier of door ons te bellen op het nummer 020-779 45 29.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant