Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Groothandel gebreide mutsen

Groothandel in gebreide mutsen

Welkom bij De Breigigant, uw groothandel in gebreide mutsen en beanies. Wij beschikken als groothandel over een ruim assortiment aan verschillende mutsen en beanies, die op de koop toe volledig personaliseerbaar zijn. Lees verder en ontdek wat wij als leverancier in een op maat gemaakte muts vanaf 15 stuks voor u kunnen betekenen.     

 

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Groothandel in gebreide mutsen vanaf 15 stuks

Indien u ons inschakelt als de leverancier van uw custommade muts, kiest u uit een ruim aanbod. Denkt u hierbij maar aan:

 

 

En nog veel meer. Bij onze groothandel bestelt u gebreide of andere mutsen en beanies steeds vanaf 15 stuks. Het is echter ook mogelijk om via een offerte voor uw mutsproductie een grotere oplage aan te vragen bij ons als uw leverancier van een gepersonaliseerde muts

Gebreide mutsen met uw eigen ontwerp

Bij ons als uw leverancier kiest u niet alleen voor een standaard muts, maar u kunt er ook een laten personaliseren. Heeft u altijd al gebreide mutsen of beanies willen bestellen met bijvoorbeeld het logo van uw favoriete voetbalploeg erop en zoekt u daarvoor nog een gespecialiseerde groothandel? Of misschien wilt u wel mutsen laten borduren met het logo van uw bedrijf? Dat en nog veel meer is perfect mogelijk wanneer u kiest voor onze groothandel voor uw gebreide mutsen en beanies.

Snelle levering en gratis bezorging

Als groothandel willen wij steeds kwaliteit en een persoonlijke service garanderen indien u voor ons kiest voor uw gebreide beanies en mutsen. Daarom betaalt u bij de bestelling van uw op maat gemaakte muts geen instel- of verzendkosten binnen de Benelux. Daarnaast verzekeren wij een snelle levering in heel Europa. Binnen de vijf à tien werkdagen ontvangt u immers uw bestelling al.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Stel ons uw vragen

Heeft u nog vragen omtrent de werkwijze van onze groothandel voor gebreide mutsen en beanies? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u telefonisch via het nummer 020-779 45 29 of door een bericht achter te laten via ons contactformulier. Wij beantwoorden graag alle vragen die u heeft voor ons als uw vaste leverancier van een op maat gemaakte muts.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant