Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Gebreide sjaals product

Onze gebreide sjaals: uw favoriete product

Wij zijn er zeker van dat onze gebreide sjaals uw favoriete product worden. U laat ze immers volledig op uw maat maken en kunt ze personaliseren met uw bedrijfslogo of het embleem van uw favoriete sportclub. Bovendien is uw ontwerp steeds gratis en leveren wij uw bestelling kosteloos tot aan uw deur in de Benelux!

 

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Een gebreide sjaal
geheel volgens uw eigen wensen

Gebreide sjaals zijn altijd een goed idee en een perfect product om bijvoorbeeld als origineel geschenk aan uw zakenpartners te geven. Al onze gebreide sjaals worden met zorg en nauwkeurigheid geproduceerd en snel geleverd in heel Europa. De gebreide sjaals die wij aanbieden bestaan er in verschillende soorten stijlen en kleuren, zodat u steeds een product vindt dat volledig compatibel is met uw noden en wensen. Denkt u bijvoorbeeld aan de volgende gebreide sjaals:

 

Dikgebreide sjaals

Fijngebreide sjaals

Verschillende soorten casual retro sjaals

Verschillende soorten kerstsjaals

 

En nog veel meer. U merkt het al, bij ons zijn de mogelijkheden als het op hoogstaande sjaals aankomt, haast onmeetbaar.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Shop uw favoriete gebreide sjaal via onze webshop

Ziet u uw gebreide sjaals al voor u of wenst u een ander product op maat te laten maken? Dat is geen probleem voor ons! Bekijk gerust even ons ruime aanbod in de webshop of neem contact met ons op voor meer informatie omtrent onze producten. U bereikt ons door te bellen naar 020-779 45 29 of door ons contactformulier in te vullen.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant