Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Gebreide sjaal

Gebreide sjaal

Bent u op zoek naar een gebreide sjaal die u heerlijk warm houdt in de winter? Dan zit u goed bij De Breigigant. Wij zijn specialist in het produceren van de meest uiteenlopende breiproducten, zoals sjaals en andere producten. Met een ruim assortiment, een flinke dosis vakkennis en een enthousiast team met vernieuwende ideeën verrassen wij u met mooie producten, zoals een gebreide sjaal waar u nog lang plezier van heeft.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Een gebreide sjaal op maat laten maken

Onze groothandel voor sjaals is dé specialist in het produceren van al uw breiproducten en maakt voor u graag een gebreide shawl op maat. Zo bent u helemaal klaar om lekker warm de winter in te gaan! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een mooie gebreide sjaal als relatiegeschenk? Of wilt u aan beide kanten van uw sjaals een ander ontwerp? Het is allemaal mogelijk bij De Breigigant. Bovendien is het inbreien van logo’s altijd kosteloos en wordt uw bestelling gratis verzonden binnen de Benelux. Na goedkeuring van het design van uw shawl, zorgen wij ervoor dat u uw gebreide shawl binnen de twee weken ontvangt.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Schakel onze experts in

Uiteraard adviseren wij u graag bij het vormgeven van uw eigen gebreide sjaal. Kijk voor meer informatie over onze producten, zoals een gebreide shawl, rustig rond in onze webshop of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om met uw vragen omtrent een gebreide shawl op maat te bellen naar 020 – 7794529.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant