Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Gebreide shawl

Gebreide shawl

Voor een warme, gebreide shawl moet u bij De Breigigant zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van diverse gebreide artikelen. Bovendien beschikken wij over een ruim assortiment, zodat u bij ons ongetwijfeld de shawls vindt die u zoekt! Laat ons gerust weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

gebreide shawls

Een gebreide shawl volledig naar uw wens

Als u op zoek bent naar een producent die u van een gebreide shawl op maat kan voorzien, dan zijn wij uw ideale partner. Wij maken voor u graag shawls op maat, die volledig aansluiten op uw wensen. Van een shawl die aan beide kanten bedrukt is tot een supportershawl van uw favoriete ploeg; niets is te veel voor ons! Na goedkeuring van het design, zorgen wij ervoor dat u uw gebreide shawl binnen de twee weken ontvangt! Wist u trouwens dat u niet alleen voor shawls bij ons terechtkunt? Ook voor gezellige kersttruien en voor handdoeken klopt u bij ons aan.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Laat warme shawls op maat ontwerpen

Wilt u zich tegen de kou wapenen met een gebreide shawl? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze specialisten! U bereikt ons door te bellen naar 020 – 7794529 of door het contactformulier in te vullen. Wij adviseren u graag en geven gedegen antwoord op al uw vragen. Tevens is het mogelijk om meteen een offerte aan te vragen.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.