Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Gebreide muts leverancier

Leverancier van een gebreide muts

Voor uw gebreide muts in grote oplage op maat, moet u bij De Breigigant als uw leverancier zijn. Wij zijn al jaren de goedkoopste en snelste leverancier van uw op maat gemaakte gebreide muts in de Benelux. Vijf à tien dagen na uw bestelling kunt u immers uw pakket al bij u thuis verwachten.

 

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Een gebreide muts in grote oplage bij uw vaste leverancier

Wij zijn een groothandel in gebreide mutsen met een groot assortiment waaruit u kunt kiezen. Daarnaast is het via een offerte voor uw mutsproductie ook mogelijk om een gebreide muts volledig op maat te laten maken door ons als uw vaste leverancier. U bezorgt ons uw logo of ontwerp en wij gaan aan de slag om uw kwalitatieve en mooie muts te maken. Hierbij maakt u de keuze uit:

 

 

Het is ook handig om te weten dat u bij ons geen instel- en aanmaakkosten, noch verzendkosten, betaalt. U betaalt met andere woorden enkel voor het product zelf!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Plaats uw bestelling vandaag nog

Wilt u een beroep doen op ons als uw leverancier van een gebreide muts vanaf 15 stuks? Plaats dan vandaag nog uw bestelling via onze webshop. Indien u vragen heeft over uw mutsen, belt u gerust naar het nummer 020-779 45 29 of u stuurt een e-mail naar info@breigigant.com.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant