Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Gebreide handschoenen

Gebreide handschoenen

Met gebreide handschoenen houdt u uw handen lekker warm tijdens de winter. De Breigigant is dé producent die u inschakelt voor al uw hoogwaardig gebreide producten. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan winterproducten, zodat u goed voorbereid de winter in gaat. Bekijk snel ons aanbod en kies de handschoenen uit die het best bij u passen.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Heerlijk warme en gebreide handschoenen

Iedereen heeft ze wel in de kast liggen: een paar gebreide handschoenen die uw handen heerlijk warm houden in de winter. Bent u echter op zoek naar nieuwe handschoenen? Dan vindt u bij ons een ruim aanbod aan handschoenen in verschillende kleuren en uitvoeringen. De gebreide handschoenen die wij aanbieden, zijn betaalbaar en ideaal voor de koudere dagen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de ‘Uni colour’ handschoenen. Deze modellen zijn leverbaar in diverse diktes en twintig verschillende basiskleuren. Wist u dat u uw handschoenen bij ons ook kunt laten bedrukken? Vraag ons gerust om meer informatie over de mogelijkheden!

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Bestel uw handschoenen online of vraag om advies

Bent u op zoek naar gebreide handschoenen? Of zoekt u eerder naar een gebreide muts? Dan zit u goed bij De Breigigant! Wij helpen u graag verder als u ons contacteert via 020 – 7794529. Tevens is het mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.