Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Geborduurde muts

Geborduurde muts

Bent u op zoek naar een leuke geborduurde muts of beanie? De Breigigant staat voor u klaar. Wij zijn de grootste producent in de Benelux en bieden een ruim assortiment aan mutsen aan die vanaf 15 stuks verkrijgbaar zijn. Op iedere muts of beanie die we verkopen kunt u indien gewenst iets laten borduren.

 

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Een geborduurde muts zelf ontwerpen

Bent u specifiek op zoek naar een borduurde muts of beanie? Ga dan in de eerste plaats op zoek naar de soort muts die u wilt en geef uw wensen door. Wenst u een effen gele muts? Of bent u meer geïnteresseerd in een lines-beanie met een geborduurde tekst of logo erop? Laat het ons allemaal weten. We kunnen indien gewenst uw muts zelfs volledig custommade maken, indien u speciale wensen heeft. Als u een muts met logo erop wilt laten borduren, moet u enkel uw logo uploaden, wij doen de rest. Wij zorgen voor een efficiënte, nauwkeurige productie en bezorgen u eerst een sample indien gewenst. Zodra de mutsen klaar zijn, zorgen wij voor een snelle levering.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Laat uw muts borduren door onze experts

Heeft u gekozen welke soort geborduurde muts of beanie u wilt laten maken bij onze breifabriek? Vraag dan gerust een offerte aan. We bezorgen u zo snel mogelijk een sample en gaan bij groen licht meteen aan de slag met de productie van uw mutsen. Zit u nog met vragen? Bel gerust naar 020 – 7794529.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant