Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Fijngebreide sjaals

Fijngebreide sjaals

Bent u op zoek naar fijngebreide sjaals die u vanaf 15 stuks kunt bestellen? Dan is De Breigigant de webshop die u zoekt. Bij ons heeft u een ruime keuze uit standaard fijngebreide sjaals, of u kunt er een volledig op uw maat laten maken aan de hand van uw eigen logo of andere afbeelding.

 

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Fijngebreide sjaals vanaf 15 stuks bestellen

Fijngebreidesjaals zijn perfect voor elk seizoen en zijn bij ons volledig personaliseerbaar. Zo ontwerpt u er zelf een met het logo van uw bedrijf erop of u laat een supportersjaal van uw favoriete club bedrukken voor uw fanclub. Bij onze groothandel voor gebreide sjaals zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Daarnaast is het aangenaam om te weten dat u geen instel- of verzendkosten betaalt. Binnen de Benelux wordt uw bestelling dan ook gratis verzonden! Indien u de fijngebreide sjaals in grote oplage wilt aankopen, is het altijd mogelijk een offerte voor de productie van uw gebreide sjaals aanvragen.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Vraag een offerte voor uw fijngebreide producten aan

Naast fijngebreide sjaals, beschikken wij ook over  die u ook kunt laten personaliseren met uw eigen ontwerp. Heeft u nog vragen voor ons? Contacteer ons dan gerust via ons contactformulier. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar u terug met meer informatie over uw fijngebreide sjaals!

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant