Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Fansjaal bedrukken

Fansjaal bedrukken

U kunt als organisatie of sportclub zelf een fansjaal ontwerpen en deze in grote aantallen laten bedrukken en produceren door De Breigigant. Zo kunt u fansjaals laten bedrukken met uw logo, maar ook met een naam, een slogan of een andere tekst of afbeelding naar wens. Door bij ons bedrukte fansjaaltjes te laten maken, beschikt u over leuke accessoires waarmee supporters uw ploeg naar de overwinning kunnen juichen. Al vele klanten zijn u voorgegaan en deden een beroep op ons om fansjaaltjes te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan voetbalclubs zoals Ajax, Vitesse en FC Groningen. Bent u de volgende die ons aanstelt om een fansjaal te ontwerpen en bedrukken? Laat ons snel weten wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van geweven fansjaals.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Wat zijn de mogelijkheden om een fansjaal te laten bedrukken?

Als u op zoek bent naar geweven bedrukte fansjaals van hoogwaardige kwaliteit, dan zit u goed bij ons. Bij De Breigigant verkopen wij verschillende soorten sjaals voor diverse gelegenheden. Zo kunt u kiezen voor een gebreid, geweven of gesublimeerd exemplaar. Als u fansjaaltjes wilt laten maken, kunt u de fansjaal zelf deels ontwerpen, door uw logo of design door te sturen. Wij bedrukken vervolgens de fansjaal met het gewenste logo. Maar u kunt ook onze hulp inschakelen voor het ontwerpen van een unieke fansjaal. Dat doen wij gratis voor u. Na uw akkoord, gaan wij dan meteen aan de slag met het bedrukken van de fansjaals. De bedrukte fansjaals zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen:

Als u ze wilt bestellen, dient u er minimaal 15 af te nemen. Wij verzenden ze gratis naar u.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Geniet van een snelle en gratis levering door heel Europa

Als u een fansjaal wilt laten ontwerpen en bedrukken, bent u bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over jarenlange ervaring en bieden u een 100% kwaliteitsgarantie als u door ons een fansjaal laat ontwerpen en bedrukken. Ontdek ons aanbod aan geweven, bedrukte fansjaals. Als distributeur van voetbalsjaals staan we bekend om onze uitstekende service en gratis levering in heel Europa. Uit meerdere landen komt dan ook de vraag om een fansjaal te bedrukken. Wij mogen ons tevens de goedkoopste van de Benelux noemen. Als u interesse heeft in het laten maken van fansjaaltjes, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, bellen naar 020 – 7794529 of het contactformulier invullen. Bezorg ons uw logo en laat het ontwerpen en bedrukken van uw fansjaal met een gerust hart over aan ons!

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant