Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Fansjaal bedrukken

Fansjaal bedrukken

U kunt als organisatie of sportclub zelf een fansjaal ontwerpen en deze in grote aantallen laten bedrukken en produceren door De Breigigant. Zo kunt u het logo erop laten drukken, maar ook de naam, een slogan of een andere tekst of afbeelding naar wens. Al vele klanten zijn u voorgegaan, bijvoorbeeld voetbalclubs, zoals Ajax, Vitesse en FC Groningen.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Wat zijn de mogelijkheden om een fansjaal
te laten bedrukken door De Breigigant?

Bij De Breigigant verkopen wij verschillende soorten sjaals. Zo kunt u kiezen voor een gebreid, geweven of gesublimeerd exemplaar. U kunt zelf een ontwerp doorgeven dat wij vervolgens verwerken. Wij bedrukken vervolgens de fansjaal met het gewenste logo. U kunt ook onze hulp inschakelen voor het ontwerp. Dit doen wij gratis voor u. De sjaals zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Als u ze wilt bestellen, dient u er minimaal 15 af te nemen. Wij verzenden ze gratis naar u.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Snel en door heel Europa geleverd

Wij staan bekend om onze uitstekende service in heel Europa en uit meerdere landen komt dan ook de vraag om een fansjaal te bedrukken. Wij leveren al onze sjaals in heel Europa. Dit doen wij gratis. Wij mogen ons mede daardoor de goedkoopste van de Benelux noemen. Als u interesse heeft, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, bellen naar 020 – 7794529 of stuur een e-mail naar info@breigigant.com 

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.