Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Fanshawl

Fanshawl

Een fanshawl laat u maken bij De Breigigant. Wij zijn dé specialist in gebreide artikelen en maken fanshawls op maat. Lever het ontwerp aan dat u graag op de shawl ziet, dan gaan wij met de dubbelzijdige jacquard gebreide sjaal aan de slag. Na schriftelijke goedkeuring, leveren we de shawls binnen één à twee weken bij u op locatie. Zo profiteert u snel van een custom made shawl!

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Met een fanshawl moedigt u uw vereniging of club aan

Laat met een fanshawl zien welke club uw favoriet is. De voor- en achterkant van de fansjaal kunnen we verschillend maken, indien u dat wenst. We werken de fanshawls af met franjes aan beide uiteinden. Heeft u zelf geen ontwerp, maar heeft u wel een idee van het design? Dan maken wij het ontwerp met veel plezier gratis voor u. Vervolgens geeft u de fanshawls cadeau aan fans of verkoopt u deze in de fanshop. Of u houdt de fanshawl natuurlijk zelf bij!

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Vraag gedegen advies over fanshawls

Neem voor vragen over het produceren van een fanshawl gerust contact met ons op door te bellen naar 020 – 7794529 of maak gebruik van ons contactformulier. We denken graag mee over uw shawl en adviseren waar nodig. En bent u op zoek naar een zakelijk cadeau? Dan is een sjaal een origineel relatiegeschenk!

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.