Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Bedrukte sjaals

Bedrukte sjaals

Bedrukte sjaals van topkwaliteit bestelt u eenvoudig, snel en voordelig bij De Breigigant: dé specialist voor al uw custom made bedrukte sjaals.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Bedrukte sjaals van hoge kwaliteit
voor lage prijzen

De Breigigant is de grootste, snelste en voordeligste groothandel in de Benelux voor al uw gebreide producten, zoals bedrukte sjaals. De mogelijkheden voor bedrukte sjaals van ons bedrijf zijn nagenoeg onbeperkt. U kunt de bedrukte sjaals zelf eenvoudig en snel ontwerpen via onze website of laten ontwerpen door ons ervaren en vakkundig personeel. Dankzij onze uitgebreide vakkennis en creatieve en vernieuwende ideeën bent u verzekerd van bedrukte sjaals van hoogwaardige kwaliteit. Bedrukte sjaals met uw tekst, bedrijfsnaam of logo zijn het ideale relatiegeschenk of een mooi cadeau voor uw eigen personeel, teamleden of supporters. Het productieproces voor bedrukte sjaals wordt gerealiseerd met de modernste methoden en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige machines en breigaren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor bedrukte sjaals.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bedrukte sjaals of wenst u deskundig advies, neem dan contact op met De Breigigant. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 7794529 of stuur een e-mail naar info@breigigant.com. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier. Vraag meteen een offerte aan.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant