Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / 20 x 20 cm mutsen

Maat 20 x 20 cm voor uw mutsen

Bent u op zoek naar de maat 20 x 20 cm voor uw mutsen? Deze vindt u ongetwijfeld bij De Breigigant én u kunt deze volledig op maat laten maken. U bezorgt ons het ontwerp dat u op de mutsen wilt laten bedrukken, zoals uw bedrijfslogo of een embleem van uw favoriete voetbalploeg, en wij gaan voor u aan de slag. Én dat volledig kosteloos.

 

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Ga voor maat 20 x 20 cm als u uw mutsen bestelt

20 cm x 20 cm is een standaardformaat voor de mutsen die u bij ons kunt bestellen. Daarnaast is het echter ook mogelijk andere maten te verkrijgen bij ons. Zo beschikken wij over maten S tot en met XL. De mutsen kunt u bij ons bestellen vanaf 15 stuks, maar bij ons als leverancier van gebreide mutsen is het zeker ook mogelijk om in een grotere oplage te bestellen. Dan stellen wij eerst een overzichtelijke kostenraming voor u op. Wist u overigens dat u steeds van een snelle levering van uw mutsen profiteert? Voldoende redenen dus om uw op maat gemaakt mutsen met maat 20 x 20 cm via onze webshop te kopen.

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Bestel uw favoriete mutsen

Aarzel niet en ga vandaag nog uw favoriete mutsen bestellen via onze webshop, of die nu een afmeting hebben van 20 x 20 cm of een andere maat. Heeft u nog vragen voor ons, bijvoorbeeld over uw bestelproces? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.

De Breigigant