Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Voetbalsjaals bestellen

Voetbalsjaals bestellen

Wilt u graag voetbalsjaals bestellen? Dan bent u bij De Breigigant aan het juiste adres. Wij produceren verschillende sjaals die uw supporters kunnen dragen tijdens wedstrijden van uw voetbalclub. Daarnaast kunt u bij ons handschoenen en mutsen laten bedrukken met het logo van uw club. Ook leuk voor tijdens de wedstrijd.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Voetbalsjaals bestellen: ruim aanbod

U kunt bij De Breigigant diverse voetbalsjaals bestellen. Zo produceren wij de welbekende supporterssjaals, maar er is meer. Zo kunt u voor bepaalde wedstrijden ook wedstrijdsjaals bestellen. Daarnaast produceren wij spelerssjaals en autosjaals. Als uw club meespeelt in de Champions League, Europa League of een ander toernooi, kunt u ook groepssjaals laten maken. Hier staat het logo van uw eigen club en de logo’s van de andere clubs in de groep op. De voorzijde en achterzijde van de sjaals kunnen verschillend worden gemaakt. Daarnaast kunnen wij de sjaals aan beide zijden afwerken met franjes.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Geweven of gesublimeerde voetbalsjaals

De meeste voetbalsjaals die u bij ons kunt bestellen, zijn gebreid. Wij produceren echter ook geweven en gesublimeerde voetbalsjaals. Deze zijn goedkoper dan gebreide voetbalsjaals, maar de kwaliteit is hetzelfde. Dit is ideaal wanneer u een beperkt budget heeft. Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook bellen naar 020 – 7794529 of stuur een e-mail naar info@breigigant.com.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.