Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Voetbalshawl

Voetbalshawl

Ontwikkel een mooi product voor uw favoriete voetbalploeg met een voetbalshawl van De Breigigant. Wij zijn de grootste en snelste producent van al uw breiproducten tegen het aantrekkelijkste prijstarief. Daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment en de nodige vakkennis om u zo optimaal mogelijk in uw persoonlijke wensen tegemoet te komen. Vertel ons uw wensen en wij maken het.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Een custom made voetbalshawl

Bij een productie van voetbalshawls door De Breigigant, wordt het design volledig afgestemd op uw eigen wensen. Het is ook mogelijk om de voorzijde en de achterzijde van de voetbalshawls afwijkend van elkaar te maken. Ook een afwerking met franjes behoort tot de (gratis) mogelijkheden. De voetbalshawl wordt dubbelzijdig jacquard gebreid en er zijn 4 verschillende standaardmaten verkrijgbaar: 180 x 17 cm, 150 x 17 cm, 130 x 17 cm en 110 x 13 cm. Binnen de Benelux betaalt u bij ons geen verzendkosten.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Meer informatie

Meer informatie over het ontwikkelen van voetbalshawls op maat en onze andere producten vindt u op deze website. Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag! Stuur een e-mail naar info@breigigant.com. Ons bellen kan uiteraard ook op telefoonnummer: 020 – 7794529. Wij staan u graag te woord.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.