Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Supporterssjaal laten maken

Supporterssjaal laten maken

Een supporterssjaal kunt u laten maken door De Breigigant. Wij leveren te allen tijde 100% kwaliteitsgarantie en zijn simpelweg de goedkoopste producent van sjaals, beanies, mutsen en handschoenen van de hele Benelux. Wij leveren al onze producten door heel Europa. En dat doen wij nog gratis ook.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Een supporterssjaal laten
maken voor uw club

Iedere club wil dat de supporters vol trots laten zien dat ze fan zijn. Dat kunnen ze onder andere door een supporterssjaal te dragen. Het is dan ook belangrijk dat u als club opvallende supporterssjaals laat maken waarop de naam of het logo van uw club te zien is. U kunt een supporterssjaal laten maken door De Breigigant. Het design kan volledig naar wens worden aangepast en zo is het mogelijk een supporterssjaal op maat te laten maken. Het is ook mogelijk om de voorzijde en achterzijde van de fansjaal verschillend te maken. Daarnaast kunt u beide zijden laten afwerken met franjes.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Gratis een sample laten produceren

Twijfelt u nog of het ontwerp dat u in gedachten heeft helemaal aan uw wensen voldoet? Laat dan eerst een sample maken. Dit doen wij gratis voor u. Als u tevreden bent, kunnen wij de supporterssjaal alsnog laten maken in een grotere hoeveelheid, met een minimale afname van 15 stuks. Voor meer informatie belt u naar 020 – 7794529 of stuur een e-mail naar info@breigigant.com. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen. 

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.