Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Slabbers bedrukken

Slabbers bedrukken

Wilt u slabbers laten bedrukken door een specialist met kennis van zaken? Dan moet u bij De Breigigant zijn! Wij hebben jarenlange ervaring in het vormgeven en bedrukken van allerlei kledingstukken en producten, waaronder slabbetjes voor kindjes. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Slabbers laten personaliseren en bedrukken

Heeft u een kleintje in huis? Dan beschikt u ongetwijfeld over verschillende slabbers die de kleren van uw kleintje schoonhouden tijdens het eten. Jonge kindjes en netjes eten, dat is niet bepaald een goede combinatie. Daarom is het altijd handig om enkele slabbetjes bij de hand te hebben. Wilt u de slabbers van uw kindje personaliseren en laten bedrukken met bijvoorbeeld een foto of leuke tekst? Dan staan wij voor u klaar! Het bedrukken van kleding en producten heeft geen geheimen voor ons. Wij zorgen er dus voor dat u bedrukte slabbers van uitstekende kwaliteit afgeleverd krijgt. Tevens schakelt u ons in voor het bedrukken van mini tenues en casual sokken.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Laat de slabbetjes van uw kleintje bedrukken

Laat de slabbers van uw kleintje bedrukken met een leuke tekst of afbeelding en hou zo zijn of haar kleding netjes. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Bel dan naar 020 – 7794529 of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten en beantwoorden al uw vragen.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.