Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Mondkapjes met logo bedrukken

Mondkapjes met logo bedrukken

Wilt u mondkapjes met uw logo laten bedrukken? Dan staat De Breigigant voor u klaar! Vandaag de dag is het cruciaal om uzelf en anderen te beschermen. Dit doen we natuurlijk door met z’n allen mondkapjes te dragen. Wilt u uw organisatie graag wat meer in de kijker zetten? Dan kunt u hiervoor uitstekend mondkapjes gebruiken! Lees snel verder en ontdek meer over de mogelijkheden.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Mondkapjes met uw logo laten bedrukken

Als u wat publiciteit wilt maken voor uw bedrijf of organisatie, dan lenen mondkapjes zich hier uitstekend voor! Bij De Breigigant laat u met een gerust hart mondkapjes bedrukken met uw eigen logo. Zo kunt u samen met uw werknemers uw organisatie in de kijker zetten, waar u ook gaat. Als u een beroep doet op ons, bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct waar u lang plezier van heeft. Naast mondkapjes kunt u bij ons bijvoorbeeld ook badjassen en ovenhandschoenen laten bedrukken. Vraag gerust om meer informatie!

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Laat uw mondkapjes bedrukken

Wilt u uw mondkapjes een persoonlijke touch geven? Dan zit u goed bij De Breigigant. Wij zijn uw ideale partner als u uw mondkapjes wilt laten bedrukken met bijvoorbeeld met logo. Krijgt u hier graag meer informatie over of wilt u liever meteen een offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 020 – 7794529 of door het contactformulier in te vullen.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.