Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Merchandise laten maken

Merchandise laten maken

Merchandise laat u maken door De Breigigant. Wij zijn namelijk hét merchandisebedrijf om de tofste merchandise te laten maken. Dit doen wij door merchandise te laten bedrukken met afbeeldingen, logo’s of teksten, waardoor u de artikelen helemaal naar wens bij ons afneemt. Dit kan bij de meeste van onze producten al vanaf vijftien stuks. Wilt u graag merchandise laten maken voor uw club of vereniging? Ontdek dan wat wij als merchandisebedrijf voor u kunnen betekenen!

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Welke merchandise wilt u laten maken door ons merchandisebedrijf?

Als u merchandise wilt laten maken door ons merchandisebedrijf, heeft u de keuze uit enorm veel diverse soorten merchandise. Zo proberen we iedere geïnteresseerde klant tegemoet te komen met de mooiste artikelen die er lang goed uit blijven zien. In het assortiment van ons merchandisebedrijf vindt u onder andere producten zoals:

Een logo, afbeelding of tekst levert u bij ons aan in een bestand op het moment dat u een offerte aanvraagt. Het is ook mogelijk om een design geheel kosteloos door ons te laten ontwerpen. Dat doen we bij De Breigigant met veel plezier voor onze klanten. Pas na schriftelijke goedkeuring van uw kant gaan we aan de slag met uw merchandise. Zo weet u zeker dat u tevreden bent met de merchandise die u bij ons wilt laten maken.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Neem contact met ons op voor verdere vragen over de merchandise

Merchandise kunt u laten maken om bijvoorbeeld te verkopen aan fans of om uw bedrijf te laten promoten door uw medewerkers! Wilt u meer weten over onze producten? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons merchandisebedrijf door te bellen naar 020 – 7794529. Wij beschikken over een 24-uurs klantenservice die u graag helpt bij het realiseren van de mooiste producten.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.