Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Merchandise laten maken

Merchandise laten maken

Wilt u merchandise laten maken door een ervaren merchandisebedrijf? Dit is bij De Breigigant al mogelijk vanaf vijftien stuks van uitstekende kwaliteit! Wij leveren gebreide en geweven producten met de mogelijkheid om deze te laten bedrukken. Het assortiment bestaat uit mutsen en beanies, sjaals, handschoenen en nog veel meer. Wij zijn hét merchandisebedrijf om uw merchandise te laten maken, door middel van het laten bedrukken van de producten met een afbeelding, logo of tekst van uw organisatie of sportclub.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Merchandise laten maken met 100% kwaliteitsgarantie

Wanneer u merchandise wilt laten maken is De Breigigant het merchandisebedrijf die dit als goedkoopste van de Benelux voor u kan realiseren. Kies uit het assortiment van verschillende mutsen en beanies, mooie sjaals of handschoenen! Al onze producten worden gratis en snel geleverd in heel Europa en ook het laten ontwerpen van een design is geheel kosteloos. Vertel ons wat uw wensen zijn en voeg eventueel een bestand toe met het logo, de afbeelding of tekst die u op uw merchandise wilt laten drukken wanneer u een offerte aanvraagt. Aan de hand hiervan ontvangt u vrijblijvend een offerte, waarna u beslist of u bij ons merchandisebedrijf uw merchandise wilt laten maken.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Neem contact op voor verdere vragen

Merchandise kunt u laten maken om bijvoorbeeld te verkopen aan fans of om uw bedrijf uit te laten dragen door uw medewerkers! Wilt u meer weten over onze producten? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op door te bellen naar 020 – 7794529 of e-mailen naar info@breigigant.com. Wij beschikken over een 24-uurs klantenservice die u graag helpt in het realiseren van de mooiste producten.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.