Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Geweven fansjaals

Geweven fansjaals

Voor geweven fansjaals van uw favoriete voetbalclub, band of artiest kunt u uitstekend terecht bij De Breigigant: dé specialist voor al uw custom made gebreide producten. Hoe leuk is het om uw favoriete club of band aan te moedigen met geweven fansjaals die op maat gemaakt zijn. Zo kunt u met uw hele vriendengroep in stijl uw favoriete club of band aanmoedigen.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Geweven fansjaals van de
hoogste kwaliteit het scherpst geprijsd

De Breigigant heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige en betaalbare geweven fansjaals. Wij bieden een ruim assortiment geweven fansjaals. Het design van de geweven fansjaals kan volledig naar uw eigen wensen ontwikkeld worden, waarbij rekening gehouden moet worden dat wij maximaal 8 kleuren kunnen breien. De geweven fansjaals worden aan beide zijden afgewerkt met franjes. Informeer vrijblijvend naar de vele verschillende mogelijkheden voor geweven fansjaals.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Heeft u vragen?

Wilt u meteen geweven sjaals bestellen of heeft u vragen over de supportershawls? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt De Breigigant telefonisch bereiken via 020 – 7794529 of stuur een e-mail naar info@breigigant.com. Uiteraard kunt u altijd gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen vervolgens direct contact met u op.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.