Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Fansjaal ontwerpen

Fansjaal ontwerpen

De Breigigant biedt u de mogelijkheid een eigen fansjaal te ontwerpen. Geen club kan zonder een fansjaal. Laat ons deze voor u ontwerpen en produceren en uw fans zullen ze gretig kopen. Als u meer gebreide, geweven en gesublimeerde producten wilt kopen, is dat mogelijk bij ons. Wij verkopen namelijk ook mutsen, beanies en handschoenen. Deze kunt u allen zelf ontwerpen.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Een unieke fansjaal ontwerpen

Wij verrassen onze klanten en relaties telkens weer met ons ruime assortiment, uitgebreide vakkennis en creatieve en vernieuwende ideeën. Ook onze sjaals zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten en kunt u naar wens laten aanpassen. U kunt kiezen voor een gebreide, geweven of gesublimeerde sjaal. Vervolgens kiest u welke tekst, afbeelding of logo er mag worden gedrukt op de sjaal. Zo is het zeer eenvoudig om uw eigen fansjaal te ontwerpen waar alle fans van uw club blij mee zullen zijn.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Snelle en gratis levering

Wij leveren snel én gratis. Bovendien leveren wij door heel Europa. Wilt u ons graag een fansjaal voor u laten ontwerpen en deze in de door u gewenste hoeveelheid laten produceren? Dan kunt u gelijk contact met ons opnemen om al uw wensen door te geven. U kunt ons in Nederland bereiken via 020 – 7794529 of stuur een e-mail naar info@breigigant.com. Nog sneller is het om gelijk een offerte aan te vragen. 

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.