Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Buffs laten maken

Buffs laten maken

Wilt u buffs laten maken, zodat deze perfect passen bij uw favoriete voetbalclub? Bij De Breigigant helpen we u verder! De buff is een multifunctioneel item dat u in een handomdraai een andere functie geeft. U verandert het van een sjaal naar een muts, en dan van een muts weer naar een stofmasker. De mogelijkheden met een buff zijn talloos!

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Neem ons in de arm als u buffs wilt laten maken

Onze professionals staan voor u klaar wanneer u gepersonaliseerde buffs wilt laten maken. Laat deze bijvoorbeeld bedrukken met uw bedrijfslogo of met de kleuren van uw favoriete voetbalclub om uw support te uiten. Dit is ook erg leuk in combinatie met gebreide handschoenen, zodat u de kou aan de zijlijn in stijl trotseert. Wat uw wensen ook zijn, wij staan voor u klaar om hier steeds weer aan te voldoen. Daarnaast is ons creatieve team constant bezig met het ontwerpen van unieke items. U schakelt ons dus ook in als u zelf de inspiratie van een uniek ontwerp niet heeft gevonden.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Stel uw vragen gerust aan ons

Kunt u wel wat hulp gebruiken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze professionals. Bel naar 020 – 7794529 zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken, wat betreft het laten maken van buffs of andere merchandise.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.