Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Beanie met tekst

Beanie met tekst

De Breigigant is dé specialist die u kunt inschakelen voor een beanie met tekst. U kunt uw wensen voor een beanie doorgeven en dan bedrukken wij deze met tekst. Voor het ontwerp betaalt u bij ons helemaal niets. Daarnaast hanteren wij geen instelkosten, aanmaakkosten en verzendkosten.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Een opvallende beanie met tekst

Misschien wilt u wel een beanie laten bedrukken met een tekst over uw voetbalclub om aan de fans te kunnen verkopen? Of plaatst u toch liever uw bedrijfsnaam op beanies en mutsen die u aan uw personeel gaat uitdelen? Het maakt niet uit wat voor beanie u wilt laten bedrukken met tekst. De Breigigant regelt het voor u. Wij werken conform de modernste methoden en gebruiken machines en materialen van de hoogste kwaliteit. Daardoor kunnen wij u 100% kwaliteitsgarantie geven. En dat allemaal voor een zeer voordelige prijs. Wij mogen ons zelfs de goedkoopste van de Benelux noemen.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Meerdere mogelijkheden

Er is meer mogelijk dan een beanie met tekst. Wij verkopen namelijk ook sjaals en handschoenen die u kunt laten bedrukken. Ook kunt u bij ons aanvoerdersbanden, badges en mini tenues kopen. Als u al weet wat u wilt bestellen, kunt u gelijk een offerte aanvragen. U kunt ook bellen naar 020 – 7794529 of stuur een e-mail naar info@breigigant.com en bespreek uw wensen.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.