Offerte op maat? Wij helpen u graag!Vraag hier uw offerte aan

SJAALS

MUTSEN & BEANIES

OVERIGE PRODUCTEN

Home / Beanie bedrukken

Beanie bedrukken

Wilt u graag een beanie laten bedrukken? Dat is mogelijk bij De Breigigant. Wij zijn dé specialist op het gebied van gebreide, geweven en gesublimeerde producten. U kunt onze sjaals, mutsen, handschoenen en beanies laten bedrukken met afbeeldingen, teksten of logo’s. Wij verrassen onze klanten en relaties telkens weer met creatieve en vernieuwende ideeën.

Benieuwd? Vraag een offerte op!

Een beanie laten bedrukken
met afbeeldingen, tekst of logo’s

Wilt u een beanie of gebreide muts met de slogan van uw sportclub ontwerpen of wilt u merchandise creëren? Of wilt u dat uw personeel in de winter een beanie kan dragen met het logo van uw organisatie erop? Wij voorzien diverse producten van een hoogwaardige opdruk, zoals beanies, mutsen, sjaals en handschoenen. Wanneer u een beanie of ander product, zoals een muts als relatiegeschenk, laat bedrukken, houden wij rekening met al uw wensen. U kunt ook kiezen voor een standaardmodel beanie, bijvoorbeeld een effen model of een met strepen.

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor ons!

  • De goedkoopste van de Benelux
  • Snel geleverd door heel Europa
  • Minimale afname van 15 stuks op de meeste producten
  • 100% kwaliteitsgarantie op alle producten
  • 24 uurs klantenservice voor dringende zaken
  • Gratis ontwerpen
  • GEEN instelkosten
  • GEEN aanmaakkosten
  • GEEN verzendkosten

Profiteer van de scherpe prijzen

Het laten bedrukken van een beanie is bij ons zeer voordelig. U betaalt bovendien geen instel-, aanmaak- en verzendkosten. Ook maken wij gratis voor u een ontwerp. Wacht dan ook niet langer en neem gelijk contact met ons op om uw wensen voor een unieke beanie door te geven. Bel naar 020 – 7794529 of stuur een e-mail naar info@breigigant.com. U kunt ook gelijk een offerte aanvragen.

Referenties

In samenwerking met Jam Jam Marketing hebben wij de productie mogen verzorgen van de Adidas TERRACE shawls. Shawls zijn uitermate geschikt voor een productlancering!
Ben je Bob zing het hardop! Overal kwam je mensen op straat tegen met onze shawls en mutsen! Wat was dit een succesvolle campagne in samenwerking met Roorda Reclamebureau in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterschap.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter.